mr. Masis Mampel

Masis is als advocaat gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Daarnaast heeft hij diepgaande kennis op het gebied van letselschade- personenschade. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring hierin, waarbij hij al meer dan honderden cliënten met succes heeft bijgestaan. Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van zijn expertise.

Masis kan stevig onderhandelen en gaat altijd voor een optimaal resultaat voor zijn cliënten. Zo nodig procedeert hij om het recht op schadevergoeding af te dwingen.

Anders dan veel letselschadebehandelaars, is Masis als advocaat in Nederland ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten en dus is hij gerechtigd om namens u te procederen bij de rechtbanken en gerechtshoven.

Cliënten over Masis

“Dankzij M. Mampel de rechtszaak tegen de verzekering gewonnen, een man met kennis van zijn werk dik tevreden over. Een aanrader.”

— J. Krisman

“Mr. Masis Mampel heeft me heel goed geholpen met mij zaak, sinds dag een Alles goed geregeld en perfect alles op tijd. papieren en e-mails goed uitgelegd. Heel erg bedankt”.

— H. Artin

WhatsApp Logo