Zwart naar blauwe gradient

Het kantoor

Over Perspectief Advocatuur

Perspectief Advocatuur is het advocatenkantoor voor aansprakelijkheid, letselschade en verzekeringsrecht. Particulieren en bedrijven worden geholpen met allerlei zaken over aansprakelijkheid, letselschade en verzekeringsrecht.

Perspectief Advocatuur staat u of uw bedrijf bij als er een schadevergoeding moet worden geclaimd, bijvoorbeeld na een ongeluk, een vernieling, een brand, een misdrijf of na welk soort schade dan ook. Denk bijvoorbeeld ook aan loonschade die verhaald moet worden, wanneer een medewerker van het bedrijf letsel oploopt en (tijdelijk) niet meer kan werken.

Wordt u of uw bedrijf zelf aansprakelijk gesteld en is dat niet terecht of klopt de geclaimde schade niet? Dan helpt Perspectief Advocatuur u met het verweer.

Heeft de verzekeraar dekking afgewezen? Perspectief Advocatuur helpt u of uw bedrijf alsnog verzekeringsdekking te krijgen.

Direct en persoonlijk contact

Het contact met Perspectief Advocatuur is direct en persoonlijk. U krijgt uw advocaat direct aan de telefoon, contact via e-mail of WhatsApp is altijd mogelijk.

Kosten vooraf duidelijk

In letselschadezaken betaalt de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij de kosten. Dit geldt ook in sommige verzekeringszaken. In andere zaken hoort u vooraf wat de kosten zullen zijn. Dat lukt niet altijd in een eerste gesprek. Soms is daar wat meer informatie voor nodig. Maar voordat de opdracht wordt gegeven weet u wat u aan kosten kunt verwachten. Zo weet u van te voren waar u aan begint en komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

Werkzaam door heel Nederland

Perspectief Advocatuur is werkzaam door heel Nederland. Dat betekent dat cliënten overal in Nederland geholpen kunnen worden en dat er in iedere rechtbank of gerechtshof in Nederland een rechtszaak kan worden gevoerd. Het betekent ook dat u thuis kan worden bezocht voor een kennismaking en een inventarisatie van uw zaak (bijvoorbeeld bij letselschade).

Heldere en eerlijke adviezen

Perspectief Advocatuur zal u zo helder en eerlijk mogelijk adviseren over uw rechten. Dit helpt u bij het maken van belangrijke keuzes in uw zaak: ‘wel of niet naar de rechter?’, ‘wel of niet een schikking treffen?’. Dit maakt dat het te volgen beleid altijd duidelijk is.

WhatsApp Logo